När man vill iväg

Jag i en pool på ett motell någonstans I Homestead, Florida, ett stopp på väg neråt The Keys. Jag i en pool på ett motell någonstans I Homestead, Florida, ett stopp på väg neråt The Keys.
Precis klockan 15.39 var det färdigjobbat för idag. En lång arbetsdag tog äntligen slut och det var liksom en extra skön känsla att faktiskt känna att man gjort allting det där som man var tvungen att få klart. Trots tidig start och trots den här eländiga tidsändringen.
Sedan en skön promenad ute i det härliga vädret, följt med massa härlig fritid.
Nu tar jag satts in i Stilla veckan och känner mig redo för den här månadens fyra sista arbetsdagar.
Sedan är det ju april...
just det, världens bästa april. Finns inget bättre än när det vänder!
Och idag har sommarens äventyr börjat att ta form.  Det är så här dagarna innan april som  man på riktigt börjar fundera på semestern. Det blir nåbart på något sätt. På bilden hänger jag vid en poolkant och ser ut att må helt förträffligt. Det är för två år sedan och jag och familjen har stannat till en natt i Homestead, innan resan skall  fortsätta neråt Florida Keys.
I fjol blev det Niagara fallen, New York City och Lancaster, Pennsylvania. 
Just nu vill jag bara komma iväg! (Slut på meddelandet)

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln