Valborgsmorgon i Färgelanda

Jag möter morgonen tidigt.
Är det något som jag räds är det att sova bort min tid. Just idag blir det extra tidigt då jag redan innan fem stod ute och drog in vårluften i lungorna.  Det är inte direkt varmt och det pratas på att det skall bli regn idag. Med andra ord skall det förberedas för ännu en Valborgsmässoafton med regn och rusk som jag upplevt så många gånger tidigare. Det verkar vara en tradition som är svår att bryta.
Och det är en kalasdag av rang där min brorson skall firas och där och emellan nu skalll dagen tas om hand med ödmjukhet och nyfikenhet.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln