Händelser en lördag

Jag äter frukost tidigt med min son. Strax efter sju ger han sig iväg till Trollhättan.
Jag går ut med mitt kaffe och sätter mig  och tar emot den kyliga, men soliga morgonen själv. Fåglarna sjunger nu konstant. Annars låg aktivitet utanför mitt hus.
Jag hittar det här kortet sedan. Numera är man bortskämd att minnen dyker upp i ens flöde i den socmediala världen. Ett år gammalt kort på mig och dessa grabbar. De är ett år äldre nu, ...detsamma är jag. 
Idag håller Karl två träningspass för ett trettiotal  entusiastiska barn och Eric tillbringar helgen i Trollhättan som funktionär på en av landets största judotävlingar. Det där känns bra för en föreningsmänniska och klubbledare som jag.

Och helgen kommer jag till största del tillbringa själv då både arbete och fest kommer sysselsätta resten av familjen. En del judo kommer det förstås även bli för mig, men förövrigt ser jag framemot lugn och frid.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln