Stöldliga i Färgelanda

Mopederna är okörbara efter ett stöldförsök och får transporteras hem. Mopederna är okörbara efter ett stöldförsök och får transporteras hem.

I kväll hade jag planerat att skriva om vänskap och kärlek. Istället blir det här inlägget min terapi för att försöka lugna ner mig och komma till sans.
I kväll har det varit en del stöldförsök i Färgelanda. Det i fullt ljus med folk i närheten. Kanske lyckades man också? Dock slutade försöket med att två unga pojkars mopeder "bara" fick förstörda styrlås och tändningslås, men obrukbara. Ett snabbt ingripande av en person räddade upp situationen
Det är i sådana situationer jag så här i efteråt är glad att det inte var jag som var i närheten. Jag är ingen bra människa i affekt.
Då har jag inga spärrar. Det kan flera personer vittna om.

och så tänker jag på det där med kärlek och vänskap ändå. Det där som jag i kväll egentligen  tänkt att skriva om. All den där hjälpen som jag och de andra drabbade fick i kväll var ren kärlek. För det är jag tacksam, Jag är tacksam över att ha fina vänner och att faktiskt finnas i ett sammanhang där människor faktiskt ställer upp för varandra.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln