Det jag uppskattar mest i mitt liv

Först ett träningspass och sedan en stilla avstämning i all min ensamhet vid en sjö.
Jag behöver båda delarna. I kväll dröjde det dock inte länge förrän jag inte var ensam då dessa två grabbar som tagit ett bad efter träningen hittade mig, stannade till och välvilligt ställde upp på en bild.
Just då kändes det som att jag hade allt i hela världen. Denna underbara sommarkväll, ömmande knän efter ett härligt träningspass och så dessa grabbar. Jag säger det ganska ofta, men det som jag uppskattar mest i mitt liv idag är att jag får tillbringa så mycket tid och uppleva så mycket tillsammans med min son. Att få vara en person så nära honom.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln