Andhämtning

Jag befinner mig i härligheten. 

Allt är så grönt och vackert nu. 

Juni är skön och öm. Gräsmattan är gul och det hoppas jag på att den skall vara långt fram i augusti. 

Och det är ännu en fredag och trots att det egentligen inte är färdigjobbat ännu på ett tag, är det som att man håller på att förbereda sig. Som att hela min arbetsplats sakta men ändå tydligt börjar "släcka ner". 

Det är samma sak varje år. Man jobbar så intensivt under flera veckor och ser liksom ingen ände på allt, men så en dag så är man tillslut där, framme, redo för att packa ihop och bege sig till strandstolen och redo att stanna där till slutet av augusti. 

Jag dröjer mig kvar ute. Vill bara sitta här och "vara". Jag är som jag vore avstängd. Inget kan få mig ur position.

Det är ensamt, tyst och vackert. 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln