I allt det underbara

Jag förbereder mig för en ny vecka. Den näst sista innan jag släcker ner.
Den här nedräkningen har hållit på ett tag nu. Vill poängtera att jag inte har någon önskan om att dagarna skall gå fort. Snarare tvärtom. Jag vill att den här sommaren skall kännas lång och viktig och inget som bara rusar förbi.
Den här veckan kommer bli lite som en smällkaramell. Varje dag som en jättestor happening. Roligheter inplanerade varje afton, men först skall det arbetas och det är roligt det med. Jag har en positiv inställning till livets olika nödvändigheter. Det är jag otroligt tacksam över. Tacksam över att må bra av att jobba, att leva och att ta del av alla de sakerna som hela tiden kommer i min väg. Så är det inte för alla. Jag vet det.  Det är därför att jag känner denna tacksamhet.

Igår kväll tog jag en liten "kulturpromenad" tillsammans med några vänner. Blandannat bjöds vi av detta bedårande landskap. Allt är som vackrast just nu och där finns något annat att just känna tacksamhet för; att kunna vistas just här och nu i allt det underbara.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln