I see fire

Så vad händer nu? Efter det att jag druckit upp det här glaset med mjölk. När jag slängt av mig filten som ligger över mina knän, för att sedan resa mig upp. Vad gör jag nu? Sover några dygn? Börjar springa? Blir berusad av vinet? Eller kanske bersusa mig med allt som just nu är så vackert i min omgivning? Skall jag vänta på Godot, eller t om förvänta mig att en större mängd med pengar är i antågande? Skall jag likt  Estragon och Vladimir fördriva tiden med småkäbbel med första bästa som dyker upp ?
Eller, sätta mig i bilen och bara köra tills att bensinen tar slut och där och då vänta på äventyret? 
Eller skall jag helt enkelt sitta kvar här och stirra in i elden tills att tiderna förändras och värmen kommer åter?
Jag har jobbat min sista dag, det är sommar och 10 grader.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln