Innan festen

Midsommarafton.
Här sitter jag. Det är en stund med mig. En stund av "inte så mycket av något". Jag är färdig nu. Eller...
Att ha semester har fram till nu inneburit att jag haft mer än någonsin att göra. Hur kan det bli så? Jag behöver komma härifrån. En annan plats, kanske ett annat liv.
Nu skall jag vara färdig att fira lite midsommar, men först en paus från ...allt. För en stund ögnar jag igenom flödena på de "livsviktiga" medierna. Det går fort. Detta likriktade budskap om en glad midsommar gör mig snart mätt. ...Missförstå mig inte. Jag tycker det där budskapet är vackert och en fin gest. Dessutom så mycket bättre än andra alternativ. Men, långt i från alltid tillfredställer saker och tings händelser och skeender min kräsna, men enkla själ. Då kan man stänga av.
Så jag stänger av och tar en paus innan min sorti.
 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln