Mainstream

Och just här och nu är jag på väg.
En tidig roadtrip. En resa bara bort. Här någonstans gör jag nu ett bokslut. Ett mittårsbokslut. Allt är fortfarande ljust. Som en evig sommardag, ..men allt ändrar sig vad det lider. Väskan är packad. Minimalt med kläder och saker skall tilläggas.
Än finns det tid för allt. För äventyr, lycka,  försoning och nya möten. De här dagarna har varit omtumlande, tröttande och lidelsefulla. Nu hoppas jag på ett liv i mainstream.

Det finns så mycket som jag skulle vilja få sagt. Så många sanna meddelanden jag skulle vilja skicka, så många ord som borde skrivas och kanske t om sägas, men så kommer tillslut dagen då allt måste gå vidare. Jag är nog där nu.

Och himlen är blå och grönskan så påtaglig. Jag skulle vilja konservera juni.

Nu är det som det är. En dag hoppas jag att jag inte åker min väg. Att jag bara kan vara vanlig ..på riktigt. Till dess är jag bara och låter mig förföras av allt och inget.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln