Lite lugnare tempo

Vi har bestämt oss för att stanna kvar i Minori. Vi har varit på alla de där”glassiga” ställena på Amalfikusten, men inget slår faktiskt Minori. Inget slår det genuina här och människorna är så enkla och lätt att komma inpå. Inget av den där kommersförstörelsen vi såg i Positano igår, eller i Amalfi, eller Ravello.
Sitter förresten och tittar upp mot Ravello just nu. Denna by för rika och kulturkändisar som förser övriga kusten med så viktiga skattemedel (vår vän nere på vår stamkrog har berättat det). Det är vackert även där, men jag skulle inte vilja bo där.

Och idag är således den första dagen utan några bestämda aktiviteter alls. Efter att vi gjort, Pompeji, besegrat Vesuvius, tillbringat några fina dagar i Salerno, gjort dagsutflykter från Minori till Amalfi, Ravello och Positano, känns det så skönt att bara få några dagar här uppe i bergen i Minori, innan vi avslutar denna resa i Neapel.

Idag skall jag läsa, skriva, dricka vin och överdosera med kaffe (kaffeintaget är en av de där sakerna som har fått stå tillbaka i vårt späckade schema så här långt). 
Jag njuter.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln