Alla älskar en badpojke

Åter en ny dag och jag är så glad över att få vara med. Att få uppleva ytterligare en dag, få leva, lyssna, känna och att vara. Livet är det som bara finns där, något pågående,generation efter generation. 
Jag skall ha semester ett tag till, men vill stoppa tiden nu. Stoppa den där accelererande framfarten av tid som mest gör mig vimmelkantig. Jag har tappat veckodagarna och kallar dagen soldag. Däremot vet jag att idag skall jag spela. Spela med grabbarna i Beerdrinking boys.
Men innan dess skall jag sitta här ute i min "soldag" en liten stund till och jag skall dricka mitt kaffe och antagligen överdosera kraftigt. Och jag skall fortsätta att tänka på gårdagen då jag faktiskt badade. Jag hade gett upp om mig själv, trodde inte att det skulle ske, men så plötsligt; jag i vattnet, en snabb ansats och så rätt ner. 
Känns härligt att tänka på det. Jag är en badare nu. Ingen "baddare", utan just "badare och jag trivs helt ypperligt med den tanken; jag som en del av naturen.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln