En dag bland alla andra

Det är jag och Kenny Chesney ...och en golvfläkt. Det är ett regn som aldrig kom och en tredje runda med espresso. Mitt skrivbord är precis avtorkat och på en strategisk plats har jag ställt mitt isvatten.  ”Jag måste börja skriva mer kvalitativa blogginlägg igen” tänker jag högt för mig själv. Denna ihärdiga värmebölja inspirerar mer till kvantitet en kvalitet. Min son rappar innefrån sitt rum och ackompanjeras av min fläkt mellan pauserna av Kennys låtar.

Idag är det söndag och alldeles snart blir det vardag igen och då kommer söndagar vara den bästa av dagar. Så här i semestertid är den dock en dag bland alla andra. 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln