Det ligger precis bakom hörnet

Jag har haft en fantastisk sommar och på Amalfikusten lärde jag mig vad riktig skönhet är. Men, skall sanningen fram har jag rest runt en hel del i världen, besökt fantastiska platser och det omättliga vackra.
Men, att bara gå runt i min närmsta omgivning, på familjära platser som jag funnits i sedan barn får mig att inse att det vackra behöver man sällan åka speciellt långt för, utan det finns precis bakom hörnet. Som den här vyn ner mot Ellenösjön till exempel, med ett vackert gult fält, grönskan, det blåa vattnet och en molnmarmorerad blå himmel som ligger överalltihopa. Så mycket vackrare än så kan det faktiskt inte bli.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln