International Street Market

Min bror Ronny och jag Min bror Ronny och jag

Norra Hamngatan kryllade av folk. och det var tätt vid de internationella köken.  Det blev några trevliga timmar tillsammans med flera medlemmar från klanen Widekärr.  Och en hel del delikatesser gick att få och det mesta doftade och smakade underbart. Dock blev det något begränade utbudet något av en besvikelse.  från världens alla hörn. Förvisso hittade man Thaiköket, den spanska paellan, tyska korvar, franska ostar, engelsk fudge och italienska delikatesser, men så mycket mer var det inte. Det hade utlovats mat från världens alla hörn, men där kändes det i år vara glest mellan länderna och förutom Europa, lite USA, lite Mexico och Tailand.
De som kom för "smaker från världens alla hörn" som marknadsföringen sa, borde med andra ord blivit något besvikna.
Men, ett bra initiativ av Uddevalla och om man bara ville vara bland folk, smaka på en och annan godbit och kände sig nöjd med ett idag ganska vanligt svenskt utbud som Langos,  tacos, Souvlaki, hamburgare och thaigryta blev inte besviken. Det blev inte jag heller.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln