Produktiv

Det handlar om att ha diciplin nu.
Att kunna utnyttja kvällarna till max, men ändå vara upp vid 6. Jag är inne i en sjusärdeles kreativ period och jag vill för mitt liv inte tappa tempo. Bort med allt som distraherar (och där blir t om mitt bloggande en något tveksam sysselsättning)
För att vara produktiv och verkligen få möjlighet att låta kreativiteten faktiskt bli det där som man önskar måste man vara noga med vissa saker. Det har jag lärt mig genom åren. Som att komma upp tidigt t ex, att gärna komma igång lite med själva skapandet innan alla andra också har tänkt samma tanke. Att utnyttja tiden när jag faktiskt är pigg och fräsch och samtidigt få en lugn stund för mig själv. En annan sak är just det där att få vara för sig själv och undvika avbrott. Att sätta upp den stora  ”stör ej-skylten” på dörren, se till att koppla ur, bli offline och ta sig några uppkopplingsfria timmar.
Vid närmare eftertanke borde jag skriva en bok om produktivitet.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln