3 bilder

På en vägg på en plats som har musik som sin främsta uppgift, studerade jag för  några dagar sedan de foton som satt uppsatta.
Jag X 2 på samma vägg som Hank Williams. Stort i sig. Jag med magväska vid Gracelands grind. Året är 1990 och jag luffade runt ensam med Greyhoundbuss genom USAs delstater.
På andra bilden jag som pryder tidningen Country World. Någon gång strax innan millenieskiftet. Tre bilder som väcker så mycket minnen och känslor. Gamle Hank som aldrig fick bli gammal, men på sitt sätt revolutionerade en hel musikvärld både rent musikalisk och attitydsmässigt. Och så jag, ständigt nära mina musikaliska rötter. Ständigt sökande efter musikens hjärta. Tre bilder som säger mer än tusen ord.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln