Du är bäst

Torsdag morgon. 
Om det någon dag känns lite jobbigare så är det nu. Är man sån som längtar efter helgen kan just denna dag kännas extra lång. 
Och det är grått ute och fuktigt. Inte mycket kvar av augusti. Om jag tänker på det för mycket kommer jag bli nedstämd. Jag är ett novemberbarn som räds hösten. Just nu behöver jag någon som rycker upp mig. Har förbarmande och tålamod. Någon som tar mig med på en milslång promenad utan att säga ett ord. Någon som tar min hand och stryker min panna. Någon som säger Tommy du är bäst. 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln