Mitt val

Jag förbereder kvällens middag. En mustig höstgryta med drygt ett kilo lövbiff. Perfekt inför en valvaka.
I år blev det ett annorlunda val för mig, då jag för första gången någonsin valt ett helt annat parti att rösta på än det som jag alltid röstat på innan.

Idag har jag röstat på ett köttvänligt parti, på medmänsklighet, för EU, jämställdhet, för jobben, infrastrukturen, landsbygden, för min egna självständighet och möjlighet att göra mina egna val. Lokalt har helt avgörande varit att rösta på ett parti som är redo att göra Färgelanda till en bra kommun att bo i. Att det skall vara rent, snyggt, tryggt, företagsvänligt och meningsfullt att bo just här. En avgörande faktor till mitt val var ett parti som är föreningsvänligt och som prioriterar andra idrotter än bara fotboll. 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln