Mer höst än så här kommer vi aldrig mer att få.


Idag är det mer höstligt än någonsin. Det är kyligt, men solen skiner och medan jag städar upp det sista efter stormens framfart känner jag faktiskt mycket njutning. 
Blommorna har sett bättre dagar, men de kämpar trots allt och de gör allt för att lysa upp min tillvaro.
Om en stund skall jag ge mig ut på vägarna. En sån här dag vill jag jag se fara förbi genom en vindruta. 
Och september skall om en vecka bli oktober och alla vet att det inte finns någon återvändå nu. Att den där sommaren vi hade som på många sätt var beklaglig på grund av vad många tyckte var en oönskad hetta, inte kommer åter. Den kommer antagligen aldrig mer tillbaka. För det där var den sista sommaren. Min sista sommar då varje dag mötte med sol och blå himmel.

September och snart oktober alltså. Det är nu vi sätts på prov. Det är nu som jag sätts på prov! Det är därför som jag väljer leva livet aktivt och med fart. Nu ger vi oss av - Mer höst än så här kommer vi aldrig att få.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln