Snart tävling

Kvällen har tillbringats i Färgelanda sporthall där det varit febril aktivitet. I morgon gör tävlingen Judodraget comeback efter 6 års frånvaro i tävlingskalendern. Tävlingen som jag en gång på åttiotalet var med och initiera. När klubben nu har uppdaterat tävlingskonceptet och  det tillsammans med mitt tidigare engagemang i tävlingen känns det också rätt att jag genom min blogg är med som en av dess sponsorer.

Nu avslutar jag kvällen med lite god musik. Det är jag och Brett Young. En kväll med sång och lugn.
I morgon blir det fart och hålligång.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln