Om morgonen

Om morgonen är det som bäst. Kanske till och med som vackrast. Jag summerar veckan som är på väg bort och tänker på den som ligger framför mig. Allt medan regnet och solen utanför slåss om vem som skall regera denna dag.

Den här veckan har varit intensiv och det på flera olika sätt. Ibland är det som att allt händer på en och samma gång. Men idag har möjligheten kommit till att göra lite sånt som inte hunnits med tidigare i veckan och framförallt att faktiskt ta det lite lugnt. Jag har cyklat, jag har läst och jag har lyssnat på varje av mina andetag. När kvällen kommer och någonstans där den möter natten, tänker jag tänka på dagens vackraste händelse och det precis innan jag sluter ögonen för gott denna dag. Tänka och återskapa den där bilden när solen gick upp över Färgelanda.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln