Något kreativt och motiverande

Det är en riktig regndag, men tycker att denna bild som jag tog igår liksom gör mig gladare och därför får den vara med. Jag behöver färger nu och jag misstänker att det är fler än jag som känner på samma sätt. Dessutom vill jag ha kvar den där blå himlen. Inget annat.
Tisdagen kommer och går och allt är sig likt, men när talmannen ber Kristersson om att kolla upp chanserna till att bilda regering blir det upprörda känslor här hemma. Min son som är mycket politisk intresserad är inte nöjd och den där i min värld, vänstervridna svenska rapmusiken spelas ännu högre i mitt hem och rubbar totalt mina möjligheter till feelgood. Jag är medveten om att frågan ställs ganska vårdslöst, men den måste ändå ställas;
”Har du ingen högermusik?”
Min son ler och säger; ”finns det ens sådan? Jag menar, vilka artister och musiker är egentligen höger?”
Jag kommer ingenstans, utan går in i mitt inspirationsrum, stänger dörren och slår mig ner i närmsta fåtölj och riktigt sjunker ihop. 

Idag har jag verkligen känt mig inspirerad och återigen motiverad till att skapa. Jag har ett spännande projekt på gång, men jag skulle också kunna tänka mig att börja skriva nya låtar, en hel samling av nya verk. T om poesi. Något av den varan har det inte blivit sedan jag skrev skrönor från Port Beau. Kanske fem årsedan nu?

Hursomhelst, det blir något kreativt jag skall ta tag i nu. Allt annat får vänta till en annan dag, ...eller ett annat liv.
 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln