Start

Denna morgon dricker jag mitt kaffe ur denna ..sejdel som så stolt står på mitt skrivbord. För att fira att NHL-säsongen nu drar igång och att jag kan uppslukas av något så trivialt och oviktigt som hockey.
Jag tror att det är viktigt att vi har de där sakerna i livet som finns där bara för att engagera oss och roa. Något som skapar balans med allt det där andra i livet.
Så i natt blir det för mig att sitta på "första parkett" framför teven och se på en förhoppningsvis trevlig match mella två klassiska lag ; Toronto Maple Leafs och Montreal Canadiens. Bara vetskapen om det gör hela denna dag mycket skön.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln