Möten

Det är mötenas tid, men förutbestämda sådana. strukturerade eller i viss mån strukturerade. Jag älskar möten, men likt många andra har jag svårt för de där förutbestämda mötena som man ofta har för att "det skall vara så". Genom åren har jag lärt mig att just möten kan vara de största energitjuvarna som finns. Det är möten på jobbet och det är möten på fritiden. Troligtvis likt många andra har jag funderat på varför man har dessa möten och hur gör man dessa möten till riktiga "boostar" och energiskapare? För på någotvis så måste väl syftet ändå vara att mynna ut till något bättre, något positivt och energigivande?

Bäst är spontanmöten. Möten mellan människor både kända och okända. De där mötena som man lär sig något nytt av, gör en glad, gör en stark, beslutsam eller som helt enkelt förändrar hela ens liv....
Det är så som även de där strukturerade och planerade mötena på t ex  jobbet, eller föreningen också måste bli. Positivt omvälvande. En kick. Så där så att man alltid väntar på nästa möte.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln