Jag möter det jobbiga med fest

Det är fredag. En bråkfredag.
Ibland blir det inte som man tänkt sig. Jag är som man säger; "Inte på humör". Nu är det iallafall över för denna dag och jag har en av de där sällsynta dagarna då jag dröjer mig kvar på jobbet för att bli klar med det där som jag inte hunnit med under veckan. Därefter blir det fest. För jobbiga saker skall botas med party, glam och mycket god musik.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln