Grattis brorsan

I somras var vi samlade allihopa. Mina bröder och dess familjer, samt mina föräldrar. Detta på en riktig trevlig sommartillställning som kommer räknas till en av årets finaste dagar när det är dags att summera detta året. 
Vi bröder bestämde oss att ta en bild tillsammans, men det skulle visa sig vara lättare sagt en gjort.
På bilden ser ni hur jag, den allvarsamma storebrodern försöker styra upp allting och få struktur på mina bröder. Något som jag fatalt misslyckas med. Men bilderna vi tog (och det blev många) finns kvar och detta härliga minne. Jag är lyckligt lottad som har dessa underbara syskon.
Idag fyller brorsan "där bak" år. Jag skänker honom en extra tanke och önskar honom en lika rolig dag som han tycktes ha när denna bild togs.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln