Just nu

Det är fem dagar kvar och denna morgon möttes jag av ett tungt besked. Det är alltid hemskt när någon går bort alldeles för tidigt. Ännu mer om det är någon man känner. Det är sånt där som hänger med en hela dagen och som man inte kan släppa tanken på. Nu tänker jag på hans familj, på barnen och det där ofattbara som aldrig får hända.

Jag är på väg.
Jag tar en titt i hyllan och låter blicken gå över de olika reseguiderna. Jag har besökt de flesta av dessa platser. En del ett flertal gånger. Denna gång kan jag hamna var som helst, för jag vill bara komma i från. Komma i från för att åter kunna komma hem.
Jag känner mig vid gott mod, men ändå nedstämd. Ibland är livet orättvist och trist.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln