Jag har börjat att räkna timmarna

Från Christmas Spectacular starring The Radio City Rockettes Från Christmas Spectacular starring The Radio City Rockettes

I går kväll en praktfull och helt fantastisk föreställning på Radio City Music Hall. Antagligen det mäktigaste jag sätt på en scen och det slog mig i det där överdådiga att jag återigen drabbas av just julfeeling. Det här måste jag göra varje år vid den här tiden fortsättningsvis. Vid min ålder kan det vara svårt att få just den där känslan för jul som man en gång hade som barn. Är man intresserad av föreställningen hittar ni mer om den här.

Solen skiner även i dag och om någon timma blir det avfärd mot Coney Island. Så här års är Coney Island när tivolit är stängt nästan spöklikt.  Den stängda nöjesparken på ena sidan och den öppna oceanen på den andra. Det brukar skapa en häftig dramatik och skådespel som man inte vill missa när man är här så här års. Min bok kommer delvis utspela sig här och jag behöver kolla upp ytterligare några saker. 

Senare under eftermiddagen blir det att hänga på kaféer runt Washington Square. Jag läser ett tidigare inlägg som jag skrev i fjol om just Washington square. Detta för att fräscha upp mitt minne. Vill du läsa det så hittar du det här. 

Det är två dagar kvar nu, eller t om mindre än så. Jag har börjar att räkna timmarna.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln