Jag är cool

Rangers vinner båda matcherna när jag är i stan och även om det inte är mitt lag, så blir det liksom en fin inramning och stämningshöjare i allt det här.

A gillar upplevelsen, verkar uppskatta det på tiktigt att gå på NHL-hockey. Dock är hon skeptisk till min utstyrsel med både Maple Leafs tröja och keps. Några fans till motståndarlagen syns med sina tröjor, men Toronto Maple Leafs är inte ett av dem. 
A påpekar att jag är den enda i hela Madison Square garden som är klädd så och jag måste nog ge henne rätt. Hon påpekar att det finns en viss risk att jag kanske får stryk. Hon tänker "europeiska" fotbolls arenor, men det här är ju något annat, men jag säger ingenting. Idrott när det är på riktigt och i sitt rätta element där människor med motståndartröjor accepteras, t om kanske också personer med kläder som inte bär kvällens motståndartröjor.

Jag ser det så här; Jag ger den här arenan lite coolhet och attityd.

 

Jag är på Madison Square Garden och tittar på Rangers vs Stars
Jag är på Madison Square Garden och tittar på Rangers vs Stars

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln