Efter pausen

Jag har bloggpausat i en vecka och det har varit skönt då de senaste dagarna varit extrema på flera sätt. Antagligen lika skönt för er med min paus.
Jag har full förståelse att man kan behöva lite andrum från Tommy. 

Att fylla 50 är att fylla år och att det aldrig tar slut med firandet. I onsdags överaskades jag på jobbet med skönsång från alla kollegor och denna vackra blombukett. Därtill lite andra presenter. Jag har också uppvaktas av vänner och familj och trots att jag varken är vän för överaskningar eller firande av högtidsdag, måste jag medge att jag uppskattat det.

Första advent och medan jag funderar på hur det kunde gå så här fort öser regnet ner utanför mitt fönster och allt är i egentlig mening ganska mörkt och dystert. Jag planerar min kommande vecka och jag försöker få undan alla sådana där saker så fort som möjligt, för i dag vill jag bara skriva, summera, tillrättalägga och dra slutsatser på den research till min bok jag gjorde i New York.
Allt medan regnet öser ner.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Björn Aldenfalk » Mina absoluta bästa bloggtips:  ”Hejsan Tommy! Mycket bra tips kör du med Wordpress eller vad använder du för pl..”

  • Miss Jennifer » Tillfreds:  ”Underbar känsla när man får gå och lägga sig med ett leende på läpparna :)”

  • jeanette sandelin » Det:  ”Hemsk film väl?”

  • Afrodite » Walk the blues:  ”Önskar dig en riltigt fin sommar och lycka till med allt. Roligt att man nu kan ..”

  • Charlie Ferm » Walk the blues:  ”Är det där en seagull som du spelar på? Har aldrig testat någon, men läst en del..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln