Till ett annat universum

I morgon är dagen.
Dagen då jag skall återgå till jobbet efter en mindre evighet och det som om inget har hänt. Jag skall komma till jobbet stark och full med energi och jag skall le åt hela världen och jag skall berätta för alla vilken fin ledighet jag haft. Jag skall berätta om mitt aktiva lov som jag inte bara fyllt med motion och massor av spännande aktiviteter mellan familjemys och träff med tjocka släkten, utan också om alla böcker jag läst och korsord jag löst. Dessutom hur jag hunnit med att tapetsera om varenda rum och hur jag har byggt ut badrummet så att SPA-avdelningen får plats.
Eller...
också kanske jag säger som det är..
Att jag var ute en gång och tog en promenad och det var då solen sken och himlen var blå. Övrig tid har jag ätit chips och slumrat i soffan framför reality-serier och alla luncher som jag intagit har varit färdiggjorda och levererade direkt till min dörr.

I morgon kommer jag förflytta mig till ett annat universum och jag kommer antagligen inte förstå någonting.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln