Förälskad och tänd

Dymmelonsdag och allt vad det innebär. Påsken är snart här.
Och den här bloggen går bättre än någonsin. När det handlar om besök och sidvisningar vill säga. Med 14 års bloggande utan avbrott borde dessutom det här vara en av de absolut äldsta bloggarna i Sverige. Inte kunde jag tro det den där dagen 2006, då jag skrev mitt första inlägg.
Det här är en Never ending story.

Och nu så här mitt inne i mitten av min ledighet drar jag ner ytterligare på tempot och försvinner in i musiken. Jag har under drygt en veckas tid lyssnat på ett och samma album. Det är mitt nya projekt. Ett projekt som jag inte vet var det kommer bära. Jag hänger bara med och låter mig hänföras.
Det är snart påsk och jag vill bara känna mig förälskad och tänd.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln