Tillbaka

Jag har varit ledig i två dagar. Ändå känner jag mig tröttare än någonsin. Helgen är snart här..
För ett år sedan åkte jag iväg för att finna inspiration och kraft för att orka leva livet. Att leva livet på rätt sätt. Jag gick igenom en jobbig period och så här långt senare kan jag titta tillbaka på det och imponeras över den mänskliga kraft som man besitter för att gå vidare, kämpa och att välja livet.
Upp i allt det som hände skulle jag också skriva en bok. Det var ännu en anledning till att jag befann mig på ett slott mitt ute på Västergötlands slätter vid denna tidpunkt för ett år sedan. Det blev några riktigt fina dagar trots allt och i veckan var det dags för ett återbesök. Familj, firande, skratt, god mat och ett slott helt för oss själva, blev ett fint alternativ till semestern på Spanska solkusten som försvann.
Nu är jag tröttare än tröttast, men glad och full av liv.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln