Innan vägen

Det är väder för att ligga ute på vägarna. För att åka söderut, återuppleva och upptäcka. 
Men först lite stillhet  Jag  tar in den friska luften, dricker ett glas vatten och ser ut över samhället.
Allt är tyst ...och lugnt. T om fåglarna tycks ha tagit sovmorgon, men snart skall kyrkklockorna börja ringa och måsarna få liv och jag skall göra frukost och sedan äta den här ute, och jag skall dricka mitt svarta kaffe och sedan ge mig av.

Jag lyssnar på musik sedan. Att just ta en liten musikstund  på morgonen är som ett SPA för tankar och funderingar.  Det blir stämningsfullt och det som är så bra med musik är att man kan tolka in det precis på sitt egna sätt efter sinnestämning och smak.

Jag tittar ut över Färgelanda igen. Fåglarna kvittrar nu, bilar kör nere på vägen och allt vaknar upp. Det är en morgon i maj och jag är på väg.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln