Historien bakom Michelletimman

Under slutet av 90-talet hängde jag på ett slitet gym på Campus, i Mercer University, Macon i djupaste amerikanska södern.
Varje dag klockan fem kom en student som hette Michelle in på gymmet och det fick träningsintensiteten bland de manliga utövarna att öka med över 100 procent. Just där och under de här tillfällena föddes denna berättelse.
Genom åren har de där minnena funnits kvar inom mig och jag har ställt mig frågan vad som egentligen hände sedan med Michelle. En historia började växa fram. Dessutom så kom karaktärerna Dany, Malin och Kacey till mig en efter en och helt plötsligt fanns idén där till ett bokmanus.
Våren 2018 bestämde mig för att berätta historien om Michelle och snart finns den i bokform.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln