Jag klarade det (Michelletimman)

Igår skickades Michelletimman till tryckeriet.
Innan dess hade jag godkänt den sista versionen av det redigerade manuset, gått igenom hur boken skall lanseras och fått flera av mina frågor besvarade om hur det fungerar i bok-världen.
Om 4-5 veckor finns den att köpa.
Det där manuset som ligger där framför mig skall nu bli en bok.
En förstås helt overklig tanke. Ändå så känns det inte som en sån stor sak. Så som jag trodde att det skulle kännas. Kanske beror det på att jag varit "färdig" med manuset sedan årsskiftet och detta år hittills har bestått av redigeringsarbete och genomlysning. Att jag på något sätt har lämnat det. Eller så är det Corona och inställda bokmässor och andra event som dämpat min entusiasm.
Oavsett så är det det ändå skönt att det är färdigt. Att det nu skall bli ett resultat. Att Michelletimman finns på riktigt.
Just nu bara en stor tomhet, men en vetskap, att jag faktiskt klarade det.

Etiketter: michelletimman

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln