Den här veckan blev fantastisk (Michelletimman)

Den här veckan blev fantastisk!
Den var jobbig, men det dränktes i det hav av all kärlek som jag fått från alla som på något vis gratulerat mig för att min bok nu är på tryckeriet.
Gensvaret för min uppmaning att förboka ett signerat exemplar lät heller ej vänta på sig och jag har nu nästan blivit av med alla de böcker som jag planerat ha hemma för signeringar, mm. Till veckan blir det att ordna fram lite fler. Samma respons tycks det blivit ute i näthandeln med deras förbokade exemplar. 
Med andra ord så har det gått över förväntningarna och då har inte ens boken kommit ut...

Apropå det- När kommer det egentligen?
Jag har fått det bekräftat att den kommer lämna tryckeriet den 28 oktober och det ännu preliminära datumet då den skall finnas i handeln är den 2 november.
Jo, jag räknar ner nu...

På bilden ovan ser ni mig nedanför Färgelanda kyrka. Bilden togs i somras då jag tog en del bilder och filmklipp för att själv promota min bok. I Färgelanda tätort i Dalsland händer det allvarsamma saker som är konsekvenser av en rad andra händelser som man kan läsa om i min bok Michelletimman.
Händelserna i Färgelanda blir inte bara en prioriterad riksangelägenhet, utan kommer att engagera en hel värld som håller andan inför ondskans maktdemonstration.

Har du ännu inte förbokat ett signerat exemplar av mig, kan du ännu göra det genom att Swisha 150 kr till 0705526126 och som meddelande "Michelltimman".

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln