På gund av att jag älskar

Jag dricker glögg tills att jag inte klarar mer och går sedan över till julmust. Mörkret är totalt någon timma innan midnatt, men sanningen är den att det inte är någon skillnad när det är på dygnet just nu. För det är svart, ett totalt mörker. 
Och Maradona lämnar detta jordeliv och Zlatan vill spela i landslaget igen och tränaren tycker det är ok och de där nyheterna är sånt man kan greppa, kan förstå. Det är som det är helt enkelt.
Jag hör hur det blåser ute och jag tror att det regnar, för det låter liksom så och det är också sånt som man förstår.
Sedan händer det konstiga saker som man inte förstår. Saker i min närhet.  Sånt som är svårt att greppa. Sånt man inte förstår. Runtomkring, runt omkring mig. Jag känner det, ser det, men kan inte ta på det, kommer ingenstans.
Något kanske är bra, men det finns också där ute det som skrämmer rmig. Tidens nerv, det som förstör ock krossar.
Och just här..nu går det upp för mig...Jagtror mig förstå  vad ...Tolstoy menade när han sa;
"Allt, precis allt, jag förstår, förstår jag enbart på grund av att jag älskar."

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln