Det stärker mig

Sista träningsveckan på klubben för år.
Ett år som inte varit något annat likt.
Även för föreningslivet har corona varit förödande. Sedan en och en halv månad har vi endast haft våra barngrupper igång. När vi fick börja att ställa in flera av våra grupper igen måste jag medge att det kändes mycket tufft för mig som klubbledare.
Nu är det som det är och jag är full av förväntan på vad 2021 kan ge i positiva ordalag för min förening.
I kväll hade jag förmånen att vara med och övervaka graderingar. Det var barn och ungdomar som visade sina färdigheter och fick efter prov ny färg på bältet. Från orange bälte upp till blått. Fantastiskt att få vara med och ta del av hur de utvecklats, se deras glädje, vara delaktig i deras framgång.
Oavsett hur jobbigt det varit det här året, är jag otroligt stolt över alla våra klubbfunktionärer, ledare och aktiva som kämpat på och hållit huvudet uppe.Det stärker mig.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln