Just den stunden då ingenting kunde vara omöjligt.

Bilder säger mer än tusen ord sägs det, men det är nog även så att kommenterad säger den ännu mer. Bilden ni ser ovan har jag i några minuter ägnat mig åt att titta på. För mig är den stark, den symboliserar ett starkt ögonblick som bara de här barnen delar och så jag då förstås, som fångade det med linsen. Det är sommar och kvällsdopp, frihet och lov. Det är skratt och högljudd konversation. Det är plaskande och spring i benen.

Det är underbara sommar. Underbara, älskvärda tid!
Och nu ivintertid och med det kyla och mörker,
men när jag nu ser på bilden igen  och minns tillbaka....När jag minns om hur det var just då,när allting verkade möjligt och ingenting, absolut ingenting kunde vara omöjligt.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln