Detta händer nu

För några dagar sedan avslöjade jag att jag ingått avtal med Saga Egmont om mina digitala bokrättigheter. Det innebär att Michelletimman kommer finnas digitalt över hela världen. Det som händer nu är att Michelletimman konverteras till en ePubsfil och därefter skrivs ny metadata (motsvarande baksidetext) med anpassade keywords. Ett nytt omslag (som det sägs) tilltalar den digitala målgruppen kommer också tas fram innan publiceringen av boken. Där skall jag kunna komma med input.
Därefter kommer den att finnas tillgänglig hos biblioteken, streamingtjänsterna och hos alla stora digitala återförsäljare. 

En preliminär plan är att e-boken skall kunna publiceras någon gång mot slutet av april, och ljudboken förhoppningsvis någon gång under hösten. 
Självklart kommer jag återkomma när det finns mer exakta utgivningsdatum.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln