Sätter mitt hopp till dig

Morgonen var vacker och öm.
Men jag visste redan då att detta inte skulle få vara för evigt. Eller för all del, hela dagen. Jag satt liksom och väntade på att himlen skulle förändras. Var nyfiken på att få veta varifrån molnen sedan skulle dyka upp.
För himlen var oskyldigt blå och strax skulle den attackeras och förgöras...
Kanske tappade jag intresset för att stirra upp mot himlen, eller kanske nickade jag till. Molnen kom snabbt och gjorde sitt jobb effektivt. Kylan kom med eftertruppen och innan jag visste ordet av så var förutsättningarna förändrade. Vi åt förvisso ute sedan. La på läckerheterna från grillen direkt på tallrikarna. Det lät sig väl smaka och denna första dag i maj kändes genast lite bättre igen.
April försvann så fort förbi och det utan att göra något större intryck. Nu hoppas jag på dig. Hör du det? Maj jag sätter mitt hopp till dig.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln