Lugn och tillfredställelse (trots allt)

Från promenaden Från promenaden

Arbetsdag.
Den kommer och går.
Allt går så fort och ibland undrar jag om jag verkligen är med i händelserna, i den där "dagsfilmen"
Morgonen handlar om risken för  en ny smittovåg när skolan börjar och så Afghanistan... Det där hänger i under resten av dagen. Vem kan släppa bilder ur huvudet av människor som försöker klamra sig fast i låsta flygplan som lyfter?
Efter promenad x 2 och lite födelsedagsfirande, hamnar jag framför teven och GES hos Lotta. Det fanns en tid då jag tyckte att Ges stod för riktigt meningslös musik. Vad tur att man kan ändra sig. För även om det i grunden inte är min musiksmak så är när allt kommer omkring Glennmark, Eriksson och Strömstedt fantastiska låtskapare och har min fulla respekt. Kvällens framträdande hos Lotta på Liseberg fick mig verkligen att må bra och jag blev påmind om att det är just den förmågan som musik har. att göra gott, att hela, att läka.
För några dagar sedan såg jag Benjamin Ingrosso och hans framträdande på Skansen. Det hade samma inverkan på mig. Mästerligt och lugnande vackert.
Nu är det läggdags och det som kunde varit en högst jobbig dag avslutas med lugn och tillfredställelse.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln