Jag är i himlen

Ute är det svart. Nu är allt så definitivt.
Sena utekvällar känns plötsligt så länge sedan.
Jag vaknar denna morgon till beskedet att USA bryter sitt inresestopp för Vaccinerade EU-medborgare. Plötsligt händer det och New York som kändes så självklart i januari, men i september utom räckhåll, är nu fortfarande där. Jag gläds och känner tacksamhet.

Ikväll firar jag aftonen med bra musik. Jag lyssnar på ny musik med både Jackson Browne och Zac Brown band. Ni som följer mig vet att just Zac Brown Band har tillhört den sorts musik som jag återkommit till vid flertalet tillfällen de sista 10 åren. I kväll njuter jag av den underbart sköna låten Stubbarn Pride. Det blir inte sämre av att en annan Tommy-favorit Marcus King är med och bidrar med sin underbart ljusa, hesa röst och så karaktäristiska heta gitarr. När Marcus sjunger ler hela jag och det efterföljande Marcus King solot görs sig så bra med Zacs band.
Jag är i himlen.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln