Uppföljaren

Den här veckan har varit en bra skrivarvecka.
Jag är mitt uppe i arbetet att berätta om fortsättningen om Dany och Michelle. Om vad som händer i den Dalsländska kommunen Färgelanda efter "terroristattackerna" som är de värsta i svensk historia. 
Manusarbetet med det som skall bli uppföljaren; Johnny B beräknas vara klart under 2022, då boken också skall komma ut.

I och med ny utgåva och att Saga Egmont tog över rättigheterna för e-böcker och ljudböcker så har baksidestexten ändrats. 
Så här beskrivs handlingen i boken Michelletimman numera.


Åtta år. Så lång tid har gått sedan Dany förlorade Michelle. Sedan hon kidnappades av Chavez och hans Los Nuevos. Deras gemensamma dotter har Dany aldrig ens fått träffa. Men plötsligt har en möjlighet dykt upp att ställa allting till rätta. En kväll i New York är det symboliska fönstret öppet - och då måste han agera. Det är ett livsfarligt uppdrag, vars utgång riskerar att utlösa en rad allvarliga konsekvenser. Men han måste göra det här. Det är nu det gäller. Nu eller aldrig.

'Michelletimman' är en fartfylld spänningsroman i underrättelsetjänstens tecken. Förutom Dany får vi även följa hans kollegor i Sverige som desperat gör allt de kan för att stoppa hans framfart - innan han orsakar en politisk katastrof.


Har du ännu inte läst boken kan du köpa den med specialpris och signerad här, eller i bokhandeln som t ex adlibris, streamingtjänster som Bookbeat, Nextory och Storytel. Om den inte finns på just ditt bibliotek, så be dem att ta in den.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln