April är runt hörnet (människor är korkade)

Jag var taggad för ännu en träningskväll.  Jag kände mig trött, men motiverad. Allt känns alltid bättre efteråt.
I morse - 12.
Det förvånar människor. Hur kan det vara så kallt nu? Det var ju så fint för några dagar sedan?
Det är mars säger jag. Vi människor är generellt så korkade. Eller så är det helt enkelt så att vi minns det som vi vill minnas? Och för ett år sedan från nu var det rätt mycket snö och kallt. Det är mars…
Lite samma stuk är det med förlusten i fotboll i går. Jag kunde observera att de flesta i min vänkrets var säker på vinst och det där tycker jag egentligen om, att man tror och just den där tron kan ju övervinna det mest omöjliga.  Men samma människor säger  idag ”vad skönt, nu behöver vi inte åka till Qatar”.
Det är väl konstigt? Att vi liksom finner anledningar till att rättfärdiga en förlust?
Jag har kommit hem från träningen. Det var varmt i dojon efter att tränings gruppen innan var stor och körde på hårt. Det blev aldrig svalare och efter en och en halv timma var vi alla vinnare…
I morgon blir det en spännande dag, men först lite sömn. 
Finns inget bättre än när det vänder... och april är runt hörnet.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln