Genom Nebraska till South Dakota

Tidig morgon i Deadwood, South Dakota.
Igår körde vi de åttio milen genom Nebraska och till South Dakota.
Ja jag ändrade resrutten precis i sista stund. Det visade sig vara ett bra drag
Störst intryck gjorde minnesplatsen för Wounded Knee massakern samt dess kyrkogård. Det berörde verkligen och är något som jag kommer bära med mig länge. Likaså vår lunch tidigare under dagen i Lakota-reservatet i Pine Ridge. Mer om det kommer jag återkomma om här. Det kräver mer reflektion och många rader.


Black Hills är så vackert och Mount Rushmore var storslaget och i Pedddington County i Badlands såg vi vår första bison-hjord. Enorm häftig upplevelse. Tyvärr gick kameran sönder tidigare under dagen så bilden är tagen med mobilen.
Om en liten stund blir det frukost för att sedan bege sig ut i häftiga Deadwood.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln